Forslag til nyttårsmeldinger

Vi runder snart ett nytt år og da er det tradisjon tro vanlig å sende meldinger til sine nærmeste. Men hva skal en skrive? mobilmobil har samlet noen gode og kjære meldinger som du kan sende. Har du andre forslag, er du velkommen til å skrive det i kommentarfeltet.

Nå som julehimmelens stjerner skinner, tenker jeg på årets minner, siden jeg fant deg blandt dem.. Får du en kjempe klem. GODT NYTT ÅR!

Kjære Bodil,
Ønsker deg en god påske og et godt 1985. Vennlig hilsen Tante Odd i Alzheimerforeningen.

Godt nyttår! Vet det er tidlig, men jeg har mange venner som er alminnelige og kjedelige, så jeg starter med dem som er SEXY, FREKKE, DEILIGE, SMUKKE, LEKRE og HOTTE Men legg merke til at jeg fikk den før deg…

Dagen kommer, lyset er blått.
Vi minnes og tenker, et nytt år er gått.
Ta vare på alle de nære og kjære.
Det er nettopp slik året skal være.
La alle problemer bli små, og forsvinne..
La året som kommer bli lykkelig, med gode minner..
Godt Nyttår!

Ukene svinner og dagene går, ha takk for ditt vennskap – ha takk for i år.
Venner som deg vil jeg gjemme her inne, som et kjært og dyrebart minne.
Takk for det gamle – ha et riktig godt nytt år!

Jeg sender den forbaska nyttårsmeldinga nå, for da slipper jeg å bli sinna når nettverket blir hemma rundt 12.
Dessuten er jeg da mest sannsynlig utrolig full og i full gang med å brenne ned huset.
Godt nyttår *skål*

Denne meldingen må ikke åpnes før nyttårsaften! Du.. Slutt! Du skulle jo ikke åpne den ja jeg! *Hrmf* Du gir deg ikke, eller hva? Ok da: *GODT-NYTTÅR*

Oppe på himmelen så luftig og lett, sitter en engel på en kjempe rakett! Den er tent på og er sendt opp av meg, og engelen brøler Godt Nyttår til deg.

Jeg har i dag overført 365 dager med lykke og glede til din konto nr. 2012. Bruk det godt! Godt nyttår!

Sender en fe med en koselig beskjed. Lån ham ditt øre, så skal du få høre. Han visker forsiktig en hilsen fra oss: Godt nyttår !

Advarsel! Vesener fra det ytre rom vil snart komme og bortføre alle de søte og sexy…
Jeg vil bare si farvel og godt nyttår innen jeg blir hentet…

Før mobilnettets sammenbrudd, og alkoholens gjennombrudd vil jeg ønske deg og dine et riktig godt nyttår.

Til alle mine kjære SMS-venner som i 2011 har sendt meg gode ønsker, kjedebrev, englebrev, og brev med løfter om hell osv. DET VIRKER IKKE DET SPØTT! I stedet, send fra nå av; Øl, vin, penger, kinobilletter, bensinpenger, sjokolade, tøy og sjekker. På forhånd takk.

Màrta Louise sender ut engler til folk hun bryr seg om. Jeg sender en dau ugle. Den gjør omtrent samme nytte som en engel, ikke en dritt! Men du smiler i hverfall, og da er jeg fornøyd ;-) Takk for det gamle og godt nytt år!

Merry new year and happy…No wait. Happy merry and new christmas..Shit no, that ain’t it. Uhh, merry new happy and..Ah fuck it, you know what I mean!

Uken er over og
nyttår er nær!
Fyll den med kos og
med solskinnsvær

La helgen bli god og
dagene fine.
Ta vare på venner,
deg selv og dine.

Når nyttår kommer
og høsten svinner,
finn da frem de varme
minner.

Fortell da også til de
du har nær,
at så lenge du lever
har du dem kjær!
Godt nyttår.

I dag er dagen da jeg skal fortelle mine venner at de betyr noe for meg. Enten det er mine bestevenner, eller venner som jeg ikke har sett på en stund. Venner jeg ikke vil miste og venner jeg savner. Sender denne meldingen til mine venner om at de er i hjertet mitt, uansett. Godt nyttår!!

Dagen kommer, lyset er blått. Vi minnes og tenker, et nytt år er snart gått.Ta vare på alle de nære og kjære. Det er nettopp slik det skal være. Gode vennskap består, også for de kommende år. Ha ei fin nyttårs feiring og et kjempebra nyttår.

Det gamle året er nesten over, det nye ligger å sover, vi vekker det i kveld med eksplosive smell, når nyåret er kommet og de fleste av oss har sovnet, skal vi drømme om det som kommer, og før vi vet ordet av det er det sommer. Ønsker deg og dine en glimrende aften og et forrykende godt nytt år!

1 kommentar

  1. Vær stille. . . Hør. . . Det banker på døren. . .
    Er det det nye året som vil inn? Vi lar det vente litt… Tenker tillbake på året som var… Alt godt tar vi med oss. Og det som ikke ble så bra, det lærte vi noe av.
    Så før du åpner døren, nyt årets siste dag.. Siden kan du hilse det nye velkommen inn. Ha det godt og ta vare på deg selv og de du har rundt deg!
    GODT NYTT ÅR!.

Legg inn en kommentar