Forslag til julehilsen på sms

Vi er godt inne i juletida og inne i perioden hvor hyggelige jule og advents meldinger tikker inn på mobilen. Vi har samlet ett knippe av gode sms du kan sende til dine nærmeste i ukene som kommer. Har du i tillegg noen som du ønsker å dele med andre, ta gjerne å skriv det i kommentarfeltet under.

Stressa, jeg nei?!

Nå er kakene vasket, pakkene i ovnen, ungene ligger under treet
og huset er vel i seng! Så nå kan julen bare komme!
God jul til deg og dine!

Jeg har bestilt en gave til deg! Det er et livslangt abonnement fra himmelens engler. Pakken inneholder lykke og glede, og deres forsikring om å passe på deg når du har bruk for det. Den eneste forutsetningen er at du smiler og ler minst èn gang om dagen resten av ditt liv!  Stor juleklem, og ha ei god jul.

Hei Bodil. Jeg vil bare ønske deg en riktig god påske å et godt 1987 år her fra altzheimer hjemmet. Klem fra tante Hans…

«Når nettene blir lange og kulda setter inn.
Da sender jeg ut julekort til venneflokken min»

Sender deg en juleklem
og håper at den finner frem.

Ønsket er gammelt og ennå så ekte, en fredelig jul vi ønsker med dette.

Glem ikke å nyte
juletiden.
Det er et helt år
til neste gang.

«Endelig er jeg ferdig. Jeg har fått fuggelbandet til sengs, jeg har vaska tre og pynta ved. Jeg har satt opp ungen og sjenka meg en konjakk, slik jeg har gjort hver time siden jeg sto opp. Må du, deg og fine ha en riktig fortreffelig god jul i visshet om at det er et helt år til neste gang»

«Advarsel!! Nisser fra Nordpolen vil snart komme å bortføre alle de søte og sexy for å hjelpe julenuissen. Jeg vil bare si GOD JUL før jeg blir hentet!!»

En liten gutt skrev til julenissen: Send meg en bror… !
Julenissen skrev tilbake: Send meg din mor…!!

Hvis du våkner av at en tjukk mann
kommer inn på rommet ditt ei natt og
putter deg oppi en stor sekk, så ikke bli redd!
Jeg har nemlig ønsket meg deg til jul!

Oppe på himmelen langt vekk i det fjerne,
sitter en engel på den vakreste stjerne,
den er sendt fra mitt hjerte til deg,
og visker et stille God Jul i fra meg….

Det er ikke pakker og mat som er best.
Det er ikke gløggen som varmer mest.
Men en ting man ikke kan ta i:
Tanken på dem man er glad i. Ha en fin Jul!

Må jula bli fin og gi deg ro i sinnet.
La alle problemer bli små og forsvinne.
La dagene som kommer bli gode og fine.
God jul fra oss til dere.

Ønsket er gammelt og ennå så ekte, en fredelig jul vi ønsker med dette.

Hei!
Fotografen nekta å ta bilde av meg naken på et saueskinn kun iført nisselue og gullkjede…
Så det blir ikke noe julekort i år…
God Jul !

Jeg er en liten juleklem som hopper fra mobil til mobil for å spre lys og varme.
Jeg vil sende den videre til alle jeg er glad i.
God Jul!

God jul,hilsen juleneket !!

1 kommentar

  1. God jul til deg og dine

Legg inn en kommentar